Modellen

Overzicht

Jeep® Compass

Benzine - Diesel
110 - 170 pk / 81 - 125kW
4,4 - 6.9 (l/100km)
5
Euro 6
Handgeschakeld - 9-traps automatisch

Details

Voertuig beschrijving

Inleiding

Innovatieve Schoonheid

 

Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep® Compass. De nieuwe Jeep Compass, een SUV met exclusieve topklasse voor liefhebbers die voorop willen gaan. Voel uzelf pionier en ontdek hoe traditie en innovatie kunnen samengaan in het jongste Jeep® model, dat een nieuwe invulling geeft aan de iconische eigenschappen die het merk Jeep® zo legendarisch maken.  
Volg zijn ranke, aerodynamische design en bekijk alle details, vanaf de verchroomde achterruitomlijsting tot de legendarische zevensleufs grille en geniet van de schoonheid van de led-verlichtingen in de koplampen en achterlichten.

 

Met de keuze uit een vijftal motoren in combinatie met vier verschillende uitrustingsniveau's en tweeëntwintig kleurcombinaties, zijn er bijzonder veel mogelijkheden om uw Jeep® Compass naar wens uit te rusten. Wacht niet langer en bepaal uw eigen koers met de nieuwe Jeep® Compass. 

Design & Comfort

Aantrekkelijk design

 

Met zijn dynamische, gestroomlijnde profiel vol raffinement weet de Jeep® Compass zich van de massa te onderscheiden. Zijn stoere afmetingen stralen vertrouwen uit. Jeep® Compass : nog nooit was het zo makkelijk om de show te stelen!

Met zijn expressieve ontwerp markeert de nieuwe Jeep® Compass een nieuwe stap in Jeeps designtraditie. Zo heeft de legendarische zevensleufs grille als meest herkenbare stylingelement van elke Jeep® een verfrissende nieuwe look die het innovatieve karakter van de Compass kracht bijzet.

Stijl en comfort

 

Sierlijke vormen, karakteristieke Jeep®-designelementen, hoogwaardige materialen en state-of-the-art technologie maken het interieur van de nieuw Jeep® Compass tot de perfecte reisomgeving. Tijdens het rijden geeft het instrumentenpaneel met 7-inch kleurendisplay u alle noodzakelijke informatie. Met de toetsen op het stuurwiel de snelheid kunt u de audio-, communicatie- en navigatiefuncties regelen en de snelheid voor de cruise control instellen terwijl u uw handen veilig aan het stuur houdt.

  • Met leder bekleed stuurwiel
  • Uconnect™ 8.4" NAV-infotainmentsysteem
  • Selec-Terrain® 4WD-systeem
  • 9-traps automatische transmissie

Technologie en Veiligheid

Vooruitstrevende technologie

 

De nieuwe Jeep® Compass blijft de Jeep® traditie trouw. Meer dan 70 veiligheids- en beveiligingsfuncties zijn beschikbaar op de compacte SUV, gecombineerd met de nieuwste technologie en hedendaagse techniek. Jeep® Compass beschermt u en uw geliefden dankzij hoogwaardig staal en andere geavanceerde materialen. De cahuffeur en de passagiers worden verder beschermd door een van de meest geavanceerde airbagsystemen van zijn soort met zes standaard airbags.

Altijd in verbinding

 

Voor de nieuwe Jeep® Compass zijn de allernieuwste versies van het Uconnect™-systeem beschikbaar. Deze onderscheiden zich door snellere opstarttijden en meer rekenkracht, waardoor de geavanceerde audio-, communicatie- en navigatiefuncties moeiteloos kunnen worden gebruikt en voor alle inzittenden toegankelijk zijn.

 

UConnect™

Alle versies van het Uconnect™-infotainmentsysteem voor de Jeep® Compass bieden de mogelijkheid tot handsfree bellen en sms'en, audiostreaming via Bluetooth® en het aansluiten van externe apparaten via de USB- of Aux-ingang.

 

Apple Carplay

Na het downloaden en installeren van de gratis app Apple CarPlay op uw iPhone, kunt u deze aan het Uconnect™-systeem koppelen. Daarna hebt u via het 8,4-inch touchscreen in het dashboard of Siri-spraakbediening toegang tot onder andere de telefoonfuncties van uw toestel, Apple Maps, Messages en Apple Music.

 

Android Auto™

Android Auto™ biedt u de mogelijkheid een Android-smartphone aan het Uconnect™-systeem te koppelen. U kunt dan bijvoorbeeld Google Maps™ op het 8,4-inch touchscreen oproepen om de snelste weg naar uw bestemming te vinden. Of met spraakopdrachten uw favorieten songs op Google Play Music™ selecteren

TECHNIEK VAN DE TOEKOMST

OFF-ROAD

Standaard bodembeschermplaten, een riante bodemvrijheid en grote vrijloophoeken vormen de basis voor de uitzonderlijke offroad-prestaties van de Compass Trailhawk®. Tot zijn speciale terreinvoorzieningen behoren verder Hill Descent Control en 17-inch noppenbanden

De combinatie van ongeëvenaarde 4x4-prestaties met geavanceerde motoren en versnellingsbakken maken de nieuwe Jeep® Compass toonaangevend in zijn klasse. Naast een keuze uit diverse zuinige benzine- en dieselmotoren, is hij leverbaar met twee innovatieve permanente 4x4-systemen die garant staan voor de legendarische Jeep® offroad-kwaliteiten.

 

4X4-SYSTEMEN

De nieuwe Jeep® Compass biedt keuze uit twee innovatieve 4x4-systemen: het single-speed Jeep® Active Drive-systeem en Jeep® Active Drive Low, een two-speed systeem met hoge en lage gearing. Beide schakelen automatisch en schokvrij tussen voorwiel- en vierwielaandrijving om in elke rijsituatie maximale trekkracht en optimale grip te garanderen.

 

SELEC-TERRAIN®-TRACTIEREGELING

Zowel Jeep® Active Drive als Jeep® Active Drive Low worden gecombineerd met Selec-Terrain®. Dit tractieregelingssysteem biedt de keuze uit verschillende rijprogramma's voor weg- of terreingebruik: Auto, Snow, Sand en Mud, en - exclusief voor de Trailhawk® - Rock. Voor optimale 4x4-prestaties en controle onder alle rijomstandigheden coördineert het systeem langs elektronische weg de aansturing van in totaal twaalf verschillende voertuigsystemen.

 

VRIJLOOPHOEKEN

De Jeep® Compass Trailhawk® biedt de grootste bodemvrijheid van zijn klasse: 22,9 cm. Ook met zijn voorste vrijloophoek van 30,0 graden, overloophoek van 23,7 graden en achterste vrijloophoek van 33,6 graden troeft hij alle anderen in zijn segment af.

 

Motoren

VERMOGEN

De nieuwe Jeep® Compass is verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren in verschillende vermogensniveaus. Daarnaast biedt hij keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of 9-traps automatische transmissie en uit vierwielaandrijving of voorwielaandrijving.

 

MOTOREN

Beschikbare motoren in 4x4 versie

  • 1.4 Multi-Air Benzinemotor - 170 pk
  • 2.0 Multi-Jet Dieselmotor - 140 pk
  • 2.0 Multi-Jet Dieselmotor - 170 pk

Beschikbare motoren in 4x2 versie

  • 1.4 Multi-Air Benzinemotor - 140 pk
  • 1.6 Multi-Jet Dieselmotor - 120 pk

 

TREKCAPACITEIT

Zoals het een echte Jeep betaamt, staat de nieuwe Compass zijn mannetje wanneer het aankomt op het trekken van een aanhanger. De versie met 2.0 MultiJet-dieselmotor heeft bijvoorbeeld een maximaal trekgewicht van 1900 kg. Dat is ruim voldoende voor het trekken van een forse caravan, boottrailer of motorfietsaanhanger.

Overzicht

Jeep® Compass

Configureren
Configureer uw nieuwe Jeep® Compass
Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Jeep Compass voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.
-->