Nationale actie

Nationaal

Orgineel Jeep design en een avontuurlijk karakter. In no-time het avontuur tegemoet met een Jeep® Renegade uit voorraad.

MADE BY JEEP

De Jeep® Renegade verenigt een avontuurlijk karakter met een ongekend hoog niveau aan comfort en veiligheid. Ondanks zijn compacte afmetingen biedt hij bovendien verrassend veel ruimte, voor zowel de inzittenden als hun bagage.

Vanaf € 27.390 of Private Lease vanaf 439* p.m.

IN NO-TIME HET AVONTUUR TEGEMOET
Wilt u zo snel mogelijk met uw nieuwe Renegade het avontuur tegemoet? Kies dan voor een Jeep® Renegade uit voorraad!

Bekijk het huidige aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. Uw Jeep®-dealer doet u graag een voorstel op maat, zodat u in no-time met uw nieuwe Renegade de weg op kunt. Of die nu verhard is of onverhard.


Bekijk de huidige voorraad

*60 mnd/10.000 km

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Private Lease vanafprijs op basis van Jeep® Renegade 1.0T 120 SPORT uitvoering, 60 maanden 10.000 km. Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895). Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Alleen geldig bij deelnemende dealers.