E-Ducato

Modellen

Overzicht

Fiat Professional E-Ducato

Elektrisch
90 KW
Euro 6
Automatisch

Details

Voertuig beschrijving

100% Ducato. 100% Elektrisch. 100% Geschikt voor elke missie.

De meest complete modellen range op de markt.

Er is een revolutie gaande. Geleid door ons.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Prestaties

TOT 370 KM RIJBEREIK

kies uit twee batterijconfiguraties: drie modules met 47 kWh voor een bereik van 230 km of vijf modules met 79 kWh en 370 km.

 

ENERGIE ONDERWEG

De nieuwe Fiat e-Ducato heeft vier verschillende oplaadmogelijkheden met een smart-charge-plug die zowel geschikt is voor ac- als dc-laadpunten. De Fiat e-Ducato kan tot wel 100 km rijbereik binnen 30 minuten bijladen.

 

RECOVERY MODUS

Het accupakket is voorzien van een recovery modus. Deze modus stelt het voertuig in staat om de reis voort te zetten ondanks een eventueel defect in het accupakket.

 

ALTIJD EN OVERAL HEEN ZONDER BEPERKINGEN

Profiteer van de fiscale voordelen en de toegankelijkheidsvoordelen van elektrische bedrijfsvoertuigen in de stadscentra.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Capaciteiten

Een elektrisch bedrijfsvoertuig klaar voor elke missie

Fit for mission is meer dan een idee, het is de Fiat Professional filosofie. Dat is de reden waarom de nieuwe E-Ducato klaar is om te werken, ongeacht het bedrijf.

E-GOEDEREN

Elektrische voertuigen voor goederentransport zullen het transport voor altijd veranderen. Een klus buiten de stad? Met de E-Ducato, kent uw zaak geen grenzen.

 

POST & PAKKETTEN

E-Ducato, de vrijheid om in of buiten de stad rond te rijden. Een levering binnen een zone met verkeersbeperking? Met de nieuwe E-Ducato, verlopen de dagelijkse routines zorgeloos.

 

E-FOOD

Met de E-Ducato, kent uw zaak geen grenzen. Er is geen drempel tussen u en uw bestemming dankzij de snellaad-optie. Met het batterijbereik van de E-Ducato zal u nooit een onverwachte vertraging hebben tijdens het werk.

 

STADSMOBILITEIT

E-Ducato? Er is ruimte voor elke klant! Volg een gewone werkdag aan boord van een E-Ducato en ontdek het comfortabele interieur.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Elektrische Uitrusting

ELEKTRISCHE UITRUSTING

De E-Ducato brengt je overal.

ACCU

3-MODULES-ACCUPAKKET

Modules 3

230 km: maximaal rijbereik

47 kWh: capaciteit

 

5-MODULES-ACCUPAKKET

Modules 5

370 km: maximaal rijbereik

79 kWh: capaciteit

OPLADEN

LANGZAAM LADEN (AC)

3 modules: 7u 50min

7 kW: wisselstroom

100% Opgeladen

 

NORMAAL LADEN (AC)

3 modules: 4u 50min

5 modules: 8h 00min

11 kW: wisselstroom

100% Opgeladen

 

SNELLER LADEN (AC)

3 modules : 2u 25min

5 modules: 4h 00min

22 kW: wisselstroom

100% Opgeladen

 

SNELLADEN (DC)

3 modules: 0u 50min

5 modules: 1u 25min

50 kW: gelijkstroom

Tot 80% opgeladen

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Technologie

CONTROLE-EENHEID

Biedt extra comfort met slimme functies zoals het voorverwamen of koelen van het voertuig om de impact van de airconditioning op de accu te verminderen, en plan het dagelijks opladen om te profiteren van de lagere energiekosten.

 

RIJMODES

De klant kan de juiste rijmodus kiezen die past bij zijn specifieke behoeften, waardoor het rijbereik wordt vergroot door de prestaties te optimaliseren: Normaal, de optimale balans tussen prestaties en zuinigheid, ECO voor een groter rijbereik en Power voor zware missies.

E-COASTING/E-BRAKING

De E-Coasting is een energiebesparende rijmodus die meestal actief is wanneer het voertuig vertraagt; op deze manier gebruikt de e-motor de stroom van de accu niet. De E-Braking zorgt voor een vertraging van het voertuig zonder dat het rempedaal wordt ingetrapt; in deze modus levert de e-motor een negatief koppel om de batterij op te laden.

 

RECOVERY MODE

Het is een unieke eigenschap die de architectuur van de parallel geschakelde accu's kenmerkt: het laat het voertuig toe zijn reis voort te zetten ondanks een defecte module.

SCHILDPAD MODUS

Wanneer het laadniveau visueel bijna 0% bereikt, waarschuwt de nieuwe e-Ducato de bestuurder en activeert hij een specifieke rijmodus met sterk verminderde prestaties om het resterende rijbereik te vergroten.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Connectiviteit

MOPAR® CONNECT

Mopar® Connect is de perfecte oplossing om niet alleen uw e-Ducato laadmomenten te plannen, maar ook om de controle over uw hele wagenpark te behouden, zodat u elke reis kunt volgen of hulp kan inschakelen als dat nodig is, alles via een smartphone.

 

MIJN:ASSISTENT

24 uur ondersteuning op Mopar®'s Assistance bij incidenten, mechanische problemen of eventueel diefstal.

MIJN:AFSTANDSBEDIENING

U kunt uw nieuwe e-Ducato bedienen vanaf uw smartphone. Weet u niet meer of u de deuren op slot hebt gedaan? U kunt deze vergrendelen of ontgrendelen met de Uconnect™ LIVE-app. U kunt hem ook gemakkelijk vinden in een drukke parkeergarage of uw ogen op uw elektrische bestelwagen houden als u niet de bestuurder bent.

 

MIJN:AUTO

Mijn:Auto by Mopar® Connect kan u voorzien van actuele informatie over uw voertuig. Via de Uconnect LIVE app kunt u het batterijniveau of de bandenspanning op afstand bekijken om elke rit veilig te kunnen uitvoeren.

MIJN:REIS

Mijn:Reis is de nieuwe service die in Mopar® Connect is opgenomen en waarmee u uw bewegingen kunt bekijken en beheren via de app. Maak van elke route op uw elektrische bestelwagen een reiservaring met behulp van data, kaarten en persoonlijke aantekeningen.

 

MIJN:ECHARGE

Mijn:eCharge is de complete oplossing om uw e-Ducato op te laden. Door het gebruik van speciale functies en mobiele apps kunt u openbare oplaadstations vinden, gebruiken, betalen en volgen, en kunt u zelfs bij particuliere oplaadstations het opladen plannen.

MY FLEET MANAGER

My Fleet Manager is een innovatieve oplossing voor het beheer van uw wagenpark, ontwikkeld in samenwerking met Targa Telematics. Dankzij de intuïtieve interface, met toegang op afstand, heeft u volledige controle over de activiteiten, de servicestatus, het onderhoud en de assistentie voor elk voertuig.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Veiligheid

DODEHOEKASSISTENT

Het systeem maakt gebruik van radarsensoren (geïnstalleerd in de achterbumper) om aankomende voertuigen te detecteren die niet zichtbaar zijn vanwege de dode hoek van de achteruitkijkspiegels. De bestuurder wordt gewaarschuwd via geluidswaarschuwingen en verlichte pictogrammen op de zijspiegels.

 

FULL BRAKE CONTROL

Een geïntegreerd systeem dat ontworpen is om een botsing te voorkomen of de gevolgen te verminderen. Het detecteert obstakels in het voorwaartse pad en waarschuwt de bestuurder zodra een dreigende botsing wordt gedetecteerd en activeert een autonome noodstop.

REAR CROSS PATH-DETECTION

Ontworpen om ongelukken te voorkomen bij het manoeuvreren met behulp van radarsensoren om aankomende voertuigen van de zijkant te detecteren bij het achteruitrijden.

 

WAARSCHUWINGSSYSTEEM VOOR HET VERLATEN VAN DE RIJSTROOK

Het systeem kan detecteren of uw voertuig van rijstrook verandert, zelfs in slecht zicht omstandigheden. Bij eventueel gevaar waarschuwt een akoestisch en visueel signaal de bestuurder onmiddellijk.

VERKEERSBORD HERKENNING

De TSR helpt de bestuurder, door de ingebouwde camera te gebruiken, om de snelheidslimiet en inhaaltekens te herkennen en deze vervolgens weer te geven op het ingebouwde display.

 

GROOTLICHTHERKENNING

Het systeem schakelt automatisch tussen dim- en grootlicht, waardoor de zichtbaarheid wordt vergroot en het risico op verblinding tijdens het rijden in de nacht wordt verminderd, doordat voertuigen die in de tegenovergestelde richting rijden, worden gesignaleerd.

Bent u geïnteresseerd in dit bedrijfsvoertuig?

Overzicht

Fiat Professional E-Ducato

Configureren
Configureer uw nieuwe Fiat E-Ducato
Testen
Bent u nog altijd onzeker? Test uw nieuwe Fiat Professional eDucato voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw bedrijfswagen gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.
-->