Modellen

Overzicht

Alfa Romeo Mito

Benzine - Benzine + LPG - Diesel
100 - 170 pk / 73 - 125 kW
4,2 - 7,0 BZ e 5,0 LPG - 8,1 LPG (l/100Km)
3
Euro 6
Handgeschakeld - Automatisch

Details

Voertuig beschrijving

INLEIDING

STIJL - Gemaakt om op te vallen

Met zijn 'urban' stijl en authentieke karakter is de vernieuwde Mito een opvallende verschijning. Niet voor niets is hij de trotse drager van het Alfa Romeo-embleem: een symbool dat staat voor rijden met passie en compromisloos genieten aan het stuur.

 

EXTERIEUR - Onmiskenbaar alfa romeo

De Mito heeft een nieuw uiterlijk. Maar zijn prioriteit voor puur rijplezier is onaangetast.
Ontdek zijn geëvolueerde sportieve stijl die tot uiting komt in het nieuwe grille-rooster, de nieuwe bumpers, het nieuwe Mito-logo en de nieuwe lichtmetalen velgen.

 

INTERIEUR - Stijlvolle omgeving

De cockpit van de vernieuwde Mito heeft een nieuw design.
Zonder het typische karakter van een compacte, sportieve hatchback aan te tasten, is het interieur volledig herzien. Van het merkembleem op het stuurwiel, tot nieuwe materialen voor het dashboard en de nieuwe bekledingsstoffen voor de sportieve stoelen.

 

UNIEKE DETAILS - Allesbehalve alledaags

Elk detail van de Mito draagt bij aan het bieden van een unieke rijervaring.
Niet alleen doorgewinterde Alfa Romeo-liefhebbers zullen vallen voor de nieuwe airdam onder de achterbumper, de carbon-look koplampomlijstingen, de dubbele uitlaatpijpen en de vele andere stijlvolle afwerkingsdetails waarmee de Mito zich onderscheidt van de massa.

Verdere eigenschappen

TECHNOLOGIE

Verbonden met uw wereld

Met de nieuwe Uconnect® Live Services staat u altijd in verbinding met uw auto en de wereld om u heen: actuele verkeersinformatie, weerberichten, informatie over de auto en uw rijstijl, muziek, nieuws en social media-berichten zijn elk moment beschikbaar via het touchscreen in het dashboard.

 

DYNAMIEK - Alles in eigen hand

Kracht en souplesse zijn de sterke punten van de Mito. Dit is te danken aan het nauwgezette werk van Alfa Romeo's technici, die de techniek van de Mito tot in het kleinste detail hebben geperfectioneerd.
Alfa™ DNA is het exclusieve Alfa Romeo-systeem dat het mogelijk maakt de rijkarakteristiek van de Mito aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de rijomstandigheden.
Het systeem biedt drie verschillende rijmodussen: Dynamic voor sportieve topprestaties, Natural voor een laag brandstofverbruik en All-Weather voor slechte weersomstandigheden.

 

WIELOPHANGING - Dynamisch en comfortabel

Voorzien van een passend onderstel staat een compacte auto als de Mito garant voor onbegrensd rijplezier. Het Alfa Adaptive Suspension-systeem maakt gebruik van schokdempers die zich dankzij een by-passklep automatisch aan de belasting aanpassen, waardoor de bestuurder altijd optimale controle over de auto houdt. Bij het Alfa Active Suspension-systeem - standaard op de Quadrifoglio - zorgen elektronisch geregelde schokdempers dat de respons van het onderstel continu actief aan de wegcondities en rijstijl van de bestuurder wordt aangepast.

Sound

Exclusief sound system

Het optionele Bose® HiFi Sound System met een versterker van meer dan 500 watt, acht speakers, een centrale luidspreker in het dashboard en een subwoofer biedt alle inzittenden een uitzonderlijke audiobeleving onder alle rijomstandigheden.

 

INFOTAINMENT - Blijf in verbinding

Het optionele Uconnect™-infotainmentsysteem combineert alle functies voor communicatie, audio, navigatie en nog veel meer. Daarnaast biedt het systeem onder meer DAB digitale radio en Uconnect™ LIVE-informatie over files, flitsers en het weer. Toegang tot social media zorgt ervoor dat u ook onderweg altijd in verbinding staat met de wereld om u heen.

Overzicht

Alfa Romeo Mito

Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Alfa Romeo voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.
-->