Modellen

Overzicht

Alfa Romeo Giulietta

Benzine - Diesel
120 - 240 pk / 88 - 177 kW
3,3 - 9,5 (l/100Km)
5
Euro 6
Handgeschakeld - Automatisch

Details

Voertuig beschrijving

INLEIDING

De nieuwe norm voor uitblinken

Nieuwe sportieve exterieurdetails, nieuwe comfortvoorzieningen, nieuwe interieurcombinaties en een verder verfijnd motorenaanbod: de Giulietta heeft zichzelf opnieuw verbeterd.

 

STIJL - Sterke emoties, hoge prestaties

Het sportieve karakter van de Giulietta vormt samen met zijn tijdloze elegantie de basis voor het ultieme rijplezier zoals alleen een Alfa Romeo dat kan bieden.
Ontdek dit Italiaanse meesterwerk zelf.

 

EXTERIEUR - Puur karakter van alfa romeo

Meer dan ooit is de Giulietta in één oogopslag herkenbaar als een toonbeeld van Italiaanse passie. Van de grille die het ware Alfa-DNA weerspiegelt, tot de in Rosso Alfa uitgevoerde sierlijsten in de bumpers, de donkergetinte koplampen, de sportieve achterbumper met vergrote uitlaateindpijpen en de nieuwe designs voor de in diverse maten leverbare lichtmetalen velgen.

 

INTERIEUR - Welkom in een nieuwe wereld

Nieuwe materialen en bekledingsstoffen voor het interieur, zoals het nieuwe matzwarte dashboardpaneel, de zwarte inlegpanelen op de portieren en de middenconsole en de nieuwe stoelen nodigen u uit volop te genieten tijdens het rijden. Elke dag opnieuw.

 

UNIEKE DETAILS - Voel het verschil

De nieuwe, vergrote uitlaateindstukken, het met leder beklede stuurwiel, de donkergetinte koplampen: in zijn unieke details straalt de Giulietta op gedistingeerde wijze een onverholen passie voor sportief rijden uit.

Verdere eigenschappen

TECHNOLOGIE

Een verlengstuk van het menselijk lichaam

De innovatieve technologie van de Alfa Romeo Giulietta is ontwikkeld met maar één doel voor ogen: verbeteren van de prestaties en rijeigenschappen om de bestuurder een unieke rijervaring te bieden. Ontdek alles over de innovatieve technologie van de Giulietta.

 

INNOVATIE - De overtreffende trap van prestaties

De Alfa TCT-transmissie is nu ook beschikbaar in combinatie met de 1.6 JTDm 120pk-dieselmotor. Deze innovatieve automatische zesversnellingsbak met dubbele drogeplaatkoppeling maakt het mogelijk de volgende versnelling te selecteren terwijl de huidige nog is ingeschakeld, zodat continu koppel en tractie beschikbaar is.

 

MOTOR - Nieuwe motoren

De Giulietta heeft zichzelf opnieuw verbeterd: het vernieuwde motorenaanbod biedt de juiste motor voor elke Alfa-rijder. Een speciale vermelding verdient de nieuwe Giulietta 1.6 JTDm-dieselmotor in combinatie met automatische Alfa TCT-transmissie. Deze zorgt voor zowel dynamische als zuinige prestaties. De Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk TCT Super is bovendien tijdelijk zonder meerprijs uitgerust met Pack Veloce.

DYNAMIEK

Gebouwd voor een fascinerende rijbeleving

Elk element van de Giulietta is ontworpen om bij te dragen aan het bereiken van een perfecte balans tussen kracht en souplesse onder alle rijomstandigheden.

 

VEILIGHEID - Veiligheid voorop

Met de nieuwe Uconnect® Live Services staat u altijd in verbinding met de wereld om u heen: actuele verkeersinformatie, weerberichten, muziek, nieuws en social media-berichten zijn elk moment beschikbaar. AR Performance (alleen beschikbaar bij Uconnect® 6,5" Navigatie) plaatst u in het middelpunt van uw eigen Alfa Romeo-wereld. Deze nieuwe app geeft u live feedback en analyses achteraf over uw rijstijl en biedt u de mogelijkheid uw kunnen op het circuit te testen en uw ervaringen te delen met andere Alfa Romeo-liefhebbers.

 

ALFA™ DNA - Alles in eigen hand

Alfa™ DNA is het exclusieve Alfa Romeo-systeem dat het mogelijk maakt de rijkarakteristiek van de Giulietta aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de rijomstandigheden. Het systeem biedt drie verschillende rijmodussen: Dynamic voor sportieve topprestaties, Natural voor een laag brandstofverbruik en All-Weather voor slechte weersomstandigheden.

EFFICIENCY

Respect voor het milieu

De Giulietta draagt het milieu een warm hart toe: de 1.6 JTDm 120 pk-dieselmotor (ook leverbaar met de Alfa TCT semi-automatische transmissie) onderscheidt zich door een laag emissieniveau zonder concessies aan prestaties: de CO2-uitstoot bedraagt slechts 99 g/km.
Alle motoren van de Giulietta met uitzondering van de 1.750 TBi zijn standaard uitgerust met een Start&Stop-systeem en bieden via eco:Drive ondersteuning om zo efficiënt en zuinig mogelijk te rijden.

 

AUDIO - Emotie in high definition

Het optionele Bose® HiFi Sound System met een versterker van meer dan 500 watt, acht speakers, een centrale luidspreker in het dashboard en een subwoofer biedt alle inzittenden een uitzonderlijke audiobeleving onder alle rijomstandigheden.

 

INFOTAINMENT - Altijd in verbinding/b>

Met de nieuwe Uconnect® Live Services staat u altijd in verbinding met de wereld om u heen: actuele verkeersinformatie, weerberichten, muziek, nieuws en social media-berichten zijn elk moment beschikbaar.

Overzicht

Alfa Romeo Giulietta

Configureren
Configureer uw nieuwe Alfa Romeo Giulietta
Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Alfa Romeo voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.
-->